Veuruit Plein

De Plansjee van het Veuruit Plein is een legendarische plek in Gentopia. Je weet nooit écht wat er je te wachten staat als er een show begint op ons podium. Goochelshows, disco, dansshows… We gaan je in elk geval van je kindersokken blazen, dus kom zeker eens langs ons podium. Elke dag meerdere shows, bekijk het volledige programma voor de laatste planning!
_A747332

Stijn Terrie

Er is nog nooit een kind zonder brede glimlach naar huis gegaan nadat Stijn Terrie het podium op z’n kop zette. Een geboren performer en een fantasie van onschatbare waarde, niemand die we liever ons podium zien openen dit jaar! 

Zat. 15 juli om 14u & 16u

BlitZ

Twee superhelden met super talent! Je herkent de naam misschien, want ze staan niet voor het eerst op ons Veuruit Plein. BlitZ zorgt gegarandeerd opnieuw voor een spektakel van formaat.

Zo. 16 juli om 14u & 16u  |  Vrijdag 21 juli om 14u & 16u  |  Zo. 23 juli om 14u & 16u

Magic Michael

Zoals de naam doet vermoeden zorgt Magic Michael op magische wijze voor ongeloof en verbijstering bij alle kids. Maar goochelen is niet het enige waar Michael mee verbaast, want ook een stevige kinderdisco staat op zijn Gentopia-agenda!

Ma. 17 juli om 14u kinderdisco & om 16u goochelshow

DJ Gerd

Op een stevig feestje staat geen leeftijd en dat weet ook DJ Gerd. Hij zorgt op Gentopia niet een, ook niet twee, maar wel vier keer voor een kinderfeestje van formaat. Niet te missen dus!

Di. 18 juli om 14u & 16u  |  Woe. 19 juli om 14u & 16u

Ribbedebeats

De Ribbedebeats-bende is een knotsgek collectief dat de kids meeneemt op een muzikale reis die je nergens anders kunt maken.

Za. 22 juli om 14u & 16u

In opdracht van Stad Gent organiseert Idee Fiks dit jaar opnieuw het succesverhaal van Gentopia.

Idee Fiks is de familiecel onder het evenementenkantoor Fast Forward Events.

De Gentopia-partners