De Gentopia-partners

Een heus kinderdorp bouwen doe je niet zomaar op je eentje. Gelukkig kunnen wij rekenen op heel wat fantastische partners. Dankzij hen wordt Gentopia ook dit jaar gegarandeerd een groot success.

partners-bn-img

Stad Gent

Je raadt het al. De cultuurstad Gent is ‘hot & happening’. In deze stad vind je een interessante mix van een rijke geschiedenis gecombineerd met eigenzinnige evenementen, tentoonstellingen, festivals, theater, concerten zoals je ze nergens anders vindt. Gent is hip, stads en Bourgondisch, nooit saai. Kom eens proeven van de eigenzinnige stadsenergie van Gent tijdens de Gentse Feesten, vlei je neer in een zitje in één van de vele theaters of vergaap je aan de kwalitatieve klassieke en hedendaagse tentoonstellingen in Gent. Snuister. Beleef.

Idee Fiks

Idee Fiks vormt de familiecel van het Fast Forward Family evenementenkantoor. We zijn 'het hart van de familie'. Bij ons kan je terecht voor de totaalorganisatie van je familiedag, klantendag of merkactivering met als doelgroep kinderen en families. Met meer dan 20 jaar ervaring weten we als geen ander de mensen te enthousiasmeren door net diegenen te betrekken die hen het nauwst aan het hart liggen... hun kinderen!

Mooimakers

Mooimakers is het Vlaamse initiatief tegen zwerfvuil en sluikstort van de OVAM, Fost Plus en de VVSG. We ijveren voor een maatschappij waar zwerfvuil en sluikstort onaanvaardbaar zijn en daar hoort Gentopia uiteraard ook bij! We mobiliseren daarom iedereen om zich in te zetten voor een propere buurt. Zo maken we Vlaanderen en Gentopia mooier en kunnen kinderen opgroeien en spelen in een afvalvrije omgeving.

Kidibul

Kidibul, het ideale drankje voor alle goede momenten die met vrienden of familie worden gedeeld. En dat is op Gentopia niet anders! Samen met Kidibul maken we er een bruisende editie van vol zomerse smaken.

Crisp

Smaak staat bovenaan onze boodschappenlijst. Elk product in onze app is daarom het beste wat er op dit moment te krijgen is. Zo haal je de lekkerste verse producten van ieder seizoen gemakkelijk in huis. En met onze snelle recepten tover je de hele week verrassende smaken op tafel, van beproefde eenpansgerechten tot kinderhits met bord-leeg-garantie.

Asmodee

Spellen brengen mensen samen en creëren een moment van plezier en ontspanning. Voor elk wat wils, van snel spelende actiespellen tot superstrategische bordspellen die fans uren in de ban houden. Asmodee staat garant voor kwaliteit, gaande van goed ontwikkelde spelmechanismen, over degelijk en duurzaam materiaal tot een goede dienst naverkoop. We liggen ook frequent aan de basis van nieuwe speltechnieken en tendensen zoals we gezien hebben in de Roll to write -en Escape Games.

Jumpsky

Jumpsky brengt springkastelen naar een ongekende omvang. De JumpSky inflatable parken zijn uniek in Europa. Het zijn gigantisch grote springkastelen, met meer dan 40 attracties!

Kinepolis

Kinepolis weet de traditionele bioscoopervaring te verruimen tot een bredere wereld van film en entertainment, en biedt haar publiek maximale flexibiliteit in de keuze wanneer, waar en hoe van dit aanbod te genieten. Op Gentopia zorgen ze ervoor dat de 4 tot 6-jarige kapoenen zich helemaal kunnen uitleven op fantastische springkastelen!

JCW

JCW wil graag een antwoord bieden op de vele uitdagingen die vandaag de dag op onze kinderen en jongeren afkomen. We hebben de ambitie om hen te begeleiden en te introduceren in deze hectische wereld zodat ze met een sterke bagage een volwaardige burger kunnen zijn.

We gaan deze uitdaging vol enthousiasme aan!

 

Pelicano

Ruim een half miljoen kinderen in België groeien op in armoede. Pelicano Kinderarmoedestichting voert strijd tegen deze ongelijkheid en wil kinderen redden uit armoede op een duurzame manier.

Pleegzorg Oost-Vlaanderen

Pleegzorg Oost-Vlaanderen organiseert een gepaste gezinssituatie voor wie niet (meer) thuis kan wonen of zelf geen thuis kan realiseren. Zo wordt, vanuit een pluralistische visie, een bijdrage geleverd aan een solidaire samenleving. Pleegzorg Oost-Vlaanderen doet dit door pleegzorg bekend te maken, pleegzorgers te zoeken en hen in te schakelen in de hulpverlening. Een kwaliteitsvolle begeleiding garandeert zorg op maat en gepaste ondersteuning voor alle betrokkenen.

Sharingbox

De sharingbox zit bomvol met onze eigen technologie, waardoor we extra goed kunnen inspelen op jouw behoeften. Hoe complex of eenvoudig de wensen ook zijn. Ontdek hoe onze klanten de ROI van hun activaties maximaliseerden dankzij sharingbox.

Uw merk of bedrijf op Gentopia?

Met meer dan 16.000 kinderen biedt Gentopia u, als partner, de mogelijkheid om uw merk te profileren en positief te associëren aan de doelgroep van families.

Interesse? Meer weten?

Contacteer onze Gentopia-afgezant voor meer informatie over de partnermogelijkheden:

Karen Opsomer · karen.o@ideefiks.be · +32 9 265 80 91 · +32 494 34 49 15